[:nl]Expertisebijeenkomst tijdens Twente Treasures creathon[:]

[:nl]Uitnodiging

Tijdens de Twente Treasures creathon organiseren Ben Kokkeler (20Creathon) en Jeroen Ottink (Natura Docet Wonderryck Twente), een expertisebijeenkomst over ‘Innovaties in nieuwe combinaties tussen culturele- en landschapsinstellingen in Twente’ op vrijdag 7 oktober a.s. Deze bijeenkomst wordt aangeboden als onderdeel van de creathon Twente Treasures. Dit alles vindt plaats bij Belevingsmuseum en Landschapscentrum Natura Docet Wonderryck Twente in Denekamp.

Tijdens deze expertisebijeenkomst, die plaatsvindt tussen 14.00 en 16.30 uur, zullen een drietal sprekers praktische voorbeelden aandragen van de wijze waarop innovaties in dit domein georganiseerd kunnen worden. Uiteraard zijn die presentaties gericht op onderlinge dialoog, op het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. Genodigden zijn experts van organisaties in het groene en cultuurhistorische domein, als ook sociaal innovatieve ondernemers die inzetten op nieuwe technologie en ICT.

Voorafgaand aan deze bijeenkomst vindt om 10.30 uur de kick-off plaats van het tweedaagse 20Creathon event TWENTE TREASURES – Hack your way into Twente. Ook daarvoor ben je van harte genodigd, evenals voor de aansluitende netwerklunch.

Aansluitend, om 16.30 uur, hebben de teams die aan het tweedaags evenement deelnemen de gelegenheid te speeddaten met experts uit het groene domein, om hun eerste ideeën rondom nieuwe business modellen en apps te toetsen. Ook daarvoor nodigen wij je van harte uit. Deze ronde zal tot circa 17.30 uur duren.

Je deelname zouden we zeer op prijs stellen. Laat voor 30-9-2016 via email weten of je in de gelegenheid bent te komen en op welk(e) moment(en) we je mogen verwachten. Je kunt een mail sturen naar katinka@20creathon.eu 

Graag ontvangen we een mail met onderstaande gegevens van je retour:

 • Naam
 • Organisatie
 • Optie 1
  Ik ben aanwezig tijdens de kick-off van Twente Treasures creathon met aansluitend de netwerklunch (10.30  tot 13.30 uur)
 • Optie 2
  Ik ben aanwezig tijdens de expertisebijeenkomst (14.00 – 16.00 uur)
 • Optie 3
  Ik neem deel aan het georganiseerde speeddaten en wil mijn expertise graag delen met de deelnemers (16.30 uur tot 17.30 uur)
 • Optie 4
  Ik kan helaas niet aanwezig zijn op deze inspirerende dag

Er zijn meerdere opties mogelijk.

 [:]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *